Tonis Sfinos spring show ! ( Fuzz club Athens 2014 )

2014-04-15 23:45

Tonis Sfinos spring show ! ( Fuzz club Athens 2014 )

Της Λένας Ντάλη

 

Σάββατο 12 Απριλίου και μετά από μια κουραστική μέρα στην Αθήνα πήραμε το δρόμο για το Ταύρο … Στη Πατριάρχου Ιωακείμ 1 με Πειραιώς γωνία το fuzz club ήταν έτοιμο να μας υποδεχτεί ..  Τον Toni Sfino λίγο πολύ τον ξέραμε .. μάλιστα τον είχαμε φιλοξενίσει στη σελίδα μας πρίν από λίγο καιρό σε μια αποκαλύπτικη συνέντευξη στον Αλέξανδρο Τσομπανόπουλο ! Αυτό που είδαμε όμως εκείνη τη βραδιά απέχει πολύ από το χειμερινό πρόγραμμα του fix στη Θεσσαλονίκη .

 Ο Toni και η παρέα του καλοσωρίζουν την άνοιξη με φρέσκιες ιδέες και καλοκαιρινή διάθεση !!! Λίγο μετά τις 12 τη νύχτα και το fuzz club ασφυκτικά γεμάτο.. Τσικάκια και μάγκες  περιμένουν με αγωνία το είδωλο να εμφανιστεί στη σκηνή !! Το πρόγραμμα ξεκινά και στη σκηνή εμφανίζονται οι playmates ( των οποίων η παρουσίαση στο τέλος ξεχωρίζει απο οποιαδήποτε παρουσίαση ορχήστρας ! )  η Λόλα ( Αντώνης Παπαηλίας ) και η Βερόνικα ( Ειρήνη Ψυχραμή ) σε καλοκαιρινούς ρυθμούς με νέα εμφάνιση συναλλάζουν τις μουσικές από μια άλλη εποχή με το απίστευτο ταλέντο τους πάνω στη σκηνή !! Σε λίγο τα φώτα σβήνουν και ο ήχος ενός ελικοπτέρου τραντάζει το χώρο …  ο πρίγκηπας των Καλαβρύτων, η ηδονή με πόδια, ο ανεκπλήρωτος έρωτας κάθε τσικάρας, ο άρχοντας της τσατσάρας.. Mr.. Tonis Sfinos σκάει μύτη στη σκηνή από το ταβάνι του fuzz !

Το πλήθος παραληρεί στους ρυθμούς .. ΟΥ Α ΟΥ Α σε ξέρω απο τα παιδικά μου χρόνια Τζέκις Χαν... Τρελοκόριτσο, ξαφνικά με αγαπάς, το μάθημα, ο τρόπος, το σχολείο είναι μόνο μερικά απο τα τραγούδια που ακούστηκαν .. και φυσικά οι νέες επιτυχίες του Τόνι .. Είσαι μάγκας ρέι και ΜΑΤΑΛΑ !

 Στο δεύτερο μέρος το πάρτυ ξεκινά σε ρυθμούς disco και όχι μόνο ...   Μιμείται το βασιλιά ELVIS με απίστευτη ακρίβεια στις κινήσεις και ξεσηκώνει το κοινό του με το δικό του μοναδικό τρόπο !! Το σάμερ είναι προ των πυλών και ο Toni φρόντισε να μας το θυμίσει και να μας κάνει να τσουτσουριάσουμε από ηδονή και πάθος !... Είναι απίστευτος.. είναι ΘΕΟΣ .. είναι το πιο διάσημο είδωλο  τις εποχής μας .. είναι o TONIS SFINOS και τον αγαπάμε πολύ΄!!!

 Προλαβένετε να τον απολάυσετε για 2 ακόμα εμφανίσεις στις 10 και τις 17 Μαίου  .. και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να πάρει και παράταση !!! Και φυσικά περιμένουμε με αγωνία το σάμερ τουρ ρέι !!

Info: Fuzz live club Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Ταύρος Αθήνα τηλέφωνο για ινφορμέισιον και κρατήσεις : 2103450817